Virta jatkaa lokaaliomisteisena kasvuyrityksenä

Virta lanseerattiin v. 2008 vastaamaan mainostajien muuttuneisiin tarpeisiin. Itsenäisyys ja ketteryys ovat olleet alusta lähtien toimintamme ohjaavia arvoja, jotka myös ovat mahdollistaneet kasvumme.

Vuonna 2013 liikevaihtomme ylitti 86 miljoonaa euroa, kasvun ollessa 27%. Myös tänä vuonna kasvu on jatkunut. Talouselämä analysoi liiketoimintaamme suurimmat kasvuyritykset artikkelissaan, antaen meille huippuarvosanan 9.2 (TE arvosana).

Olemme auttaneet GroupM -mediaostokonsernin MediaCom -toimistoa palvellen heidän ketjuasiakkaitaan, sekä tukemalla heitä mm. kilpailutuksissa. Emme kuitenkaan ole halunneet luopua lokaalista omistuksestamme, vaan jatkamme visiomme mukaisesti vahvalla lokaalilla fokuksella säilyttäen itsenäisen omistajuuden ja näin ollen tukemme Mediacom:in suuntaan päättyy tämän vuoden aikana.

Liiketoiminnalllisesti päätöksemme mahdollistaa entistäkin vahvemman fokuksen ja resurssoinnin suunnittelupainotteiseen ydintoimintaamme, sekä antaa meille vapauden toimia jatkossakin ilman ketjuohjauksen tuomia rajoitteita. Muutoksella ei ole vaikutuksia henkilöstöömme tai käytössämme oleviin työkaluihin.

Liiketoiminnastamme yli 75% perustuu yhteistyöhön suorien asiakkaidemme kanssa.

Asiakkaidemme maailmanvalloituksessa Mediacom -ketjun palvelut ovat edelleen asiakkaidemme käytössä, toisaalta emme rajaa muitakaan vaihtoehtoja, silloin kun paikallistoimistolle on tarvetta.

Jatkamme vahvoja kehityspanostuksiamme joista esimerkkeinä dataohjautuvaan digimarkkinointiin keskittyvä R3al, sekä asiakasymmärrykseen keskittyvä Kuulas.

 

Mika Häyrinen