Mandatum Life valitsi Virran

Mandatum Life on aloittanut yhteistyön Mediatoimisto Virran ja R3alin kanssa elokuusta 2014 alkaen.

Yhteistyön tavoitteena on tehostaa Mandatum Lifen markkinointiviestintää erityisesti analytiikkaperusteisessa median ostamisessa ja verkossa tapahtuvissa markkinointitoimenpiteissä.

“Autamme Mandatum Lifea vahvistamaan positiotaan Suomen finanssitoimialalla. Uskomme, että yhteistyömme tulokset näkyvät tehokkaampina toimenpiteinä ja parempana markkinointina Mandatum Lifen asiakkaille”, toteaa Virta Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Mika Häyrinen.

“Me uskomme kiinnostaviin sisältöihin. Mielenkiintoisten sisältöjen yhdistäminen analytiikkaan perustuvaan dataohjattuun markkinointiin tehostaa markkinointi toimenpiteitämme merkittävästi ja helpottaa potentiaalisten asiakkaiden tavoittamista verkossa. Virta ja R3al tarjoavat kokonaisuuden, josta saamme kaiken tarvitsemamme nykyaikaisen mediaostamisen osaamisen yhdestä osoitteesta”, toteaa Mandatum Lifen markkinointiryhmän päällikkö Jyrki Vaittinen.

 

Lisätietoja:

Mika Häyrinen, 050 3666433, Toimitusjohtaja, Virta Helsinki Oy

Jyrki Vaittinen, 040 703 1662, Markkinointiryhmän päällikkö, Mandatum Life