Virta vyöryi Suomen mediatoimistojen kärkeen

RECMA nosti Virta Helsingin mediatoimistojen ykköseksi Suomessa.

Kansainvälinen mediatoimistojen arvioija RECMA (Research Company Evaluating the Media Agency Industry) on julkistanut Suomen mediatoimistojen ranking-listansa. Virta on koko historiansa ajan ollut rankingin kärkisijoilla high profile statuksella, nousten nyt koko markkinan ykköseksi.

Recma perustaa rankinginsä 15 kriteeriin neljällä eri alueella. Nämä ovat kilpailukyky, kasvuvauhti, resurssit ja asiakasprofiili.

“Tämä on tulosta pitkäjänteisestä ja systemaattisesta työstämme asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen, sekä seurausta merkittävistä investoinneistamme asiakasymmärrys -ja digitaalisen markkinoinnin uusiin palveluihimme” sanoo Virran perustaja ja toimitusjohtaja Mika Häyrinen.

The Top 5 agencies are:

No.1
Virta Helsinki  17 pts,  High Profile
No.2 Dagmar 15 pts, High Profile
No.3 OMD 9 pts,  Good Profile
No.3 Toinen PHD  9 pts,  Good Profile
No.5 Carat 7 pts, Good Profile

Lisätietoja: www.recma.com