Risellan markkinointia tekevät nyt Virta Helsinki ja Ida Fram

Risellaa Suomessa edustava Conaxess Trade Finland on valinnut Ida Framin ja Virta Helsingin kehittämään Risellan markkinointia. Ida Fram ja Virta Helsinki valikoituivat kumppaneiksi kilpailutuksella. Keväällä alkavassa kampanjoinnissa on tarkoitus hyödyntää Risellan ikonista jingleä.

Conaxess Trade Finland (ent. Valora Trade Finland) etsi kilpailutuksella Risellan markkinointiin kumppaneita, jotka hallitsevat markkinoinnin strategisen suunnittelun, luovat ratkaisut sekä digitaaliset kanavat päivittäistavarakaupan markkinoinnissa. Tavoitteena on merkittävä myynnin kasvu.

Kasvutavoitteemme ovat kovat ja kumppanien valinnassa painotimme toimialaosaamisen ohella kykyä rakentaa toimiva kokonaisuus nimenomaan kasvun näkökulmasta. Ida Fram ja Virta erottuivat edukseen erityisesti strategisella osaamisellaan ja kokonaisvaltaisella lähestymisellään”, kertoo Conaxess Trade Finlandin Senior Brand Manager Riikka Jukarainen.

Risella on ollut suomalaisten luottobrändi jo vuosikymmenien ajan. Risellan suosituin tuote on puuroriisi, jonka lisäksi valikoimassa on 13 muuta riisituotetta. Risellan mainosjingle, Pepe Willbergin laulama ”Suomen suosituin riisi on Risella” on monille suomalaisille tuttu jo 1960-luvulta.

Risellan, Ida Framin ja Virran yhteistyö on käynnistynyt markkinoinnin strategisella suunnittelulla, Risellan viestien kiteytyksellä ja verkkosivuston uudistuksella. Kampanjointi alkaa huhtikuussa.

Lisätietoja:

Mika Häyrinen, toimitusjohtaja, Virta Helsinki Oy
+358 50 3666 433
mika.hayrinen@nullvirtamedia.com

Panu Laaksonen, toimitusjohtaja, Ida Fram Oy
+358 40 517 7931
panu.laaksonen@nullidafram.fi

Riikka Jukarainen, Senior Brand Manager, Oy Conaxess Trade Finland Ab
+358 50 575 5361
riikka.jukarainen@nullconaxesstrade.com