OnePlus valitsi Virran

Tiedote: julkaisuvapaa 28.11.2016

 

OnePlus valitsi Virran

Puhelinvalmistaja OnePlus on aloittanut yhteistyön Virta Helsingin kanssa. Yhteistyö kattaa digimarkkinointi –ja mediatoimistopalvelut.

“Virta tarjoaa meille vahvaa strategista ja luovaa näkemystä Suomen markkinoilla. Yhteistyömme tavoitteena on nostaa OnePlus 3T menestyneimpien älypuhelinten joukkoon”, sanoo Juha Rytkönen One Plus:sta.

“On hienoa päästä tekemään yhteistyötä alan haastajan ja teknisen edelläkävijän kanssa”, kertoo Virta Helsingin toimitusjohtaja Mika http://vhealthportal.com Häyrinen.

OnePlus tarjoaa korkea-laatuisia älypuhelimia joissa yhdistyy huippusuorituskyky ja kaunis design. Yksi puhelimien merkittävimmistä ominaisuuksista on Dash Charge, jonka avulla saadaan koko päivän lataus puolessa tunnissa. OnePlus 3T on jo herättänyt suurta mielenkiintoa Suomen markkinoilla ja laitteen uskotaan olevan Suomen myydyimpiä älypuhelimia ensi vuonna.

Lisätietoja:
Mika Häyrinen,  Toimitusjohtaja, Virta Helsinki Oy
Juha Rytkönen, Business Development Director, Europe, OnePlus