Evidensia valitsi mediatoimisto Virta Helsingin

Evidensia hakee kasvua Virta Helsingin kanssa

“Meille on sydämenasia, että yhä useampi suomalainen eläin on terve ja onnellinen. Virrasta saamme vahvaa markkinointi -ja mediaosaamista sanomamme levittämiseen” toteaa Evidensian Markkinointi- ja viestintäjohtaja Kaisa Barkman.

IMG_1578

”Kasvuhaluinen Evidensia on meille erittäin mieleinen asiakas, on hienoa päästä mukaan vahvistamaan heidän markkina-asemaansa.” kertoo Mika Häyrinen.

 

Evidensia Eläinlääkäripalvelut

Suomen johtava eläinlääkäripalveluiden verkosto muodostui keväällä 2015 Animagin ja Univetin yhdistyessä ja liittyessä osaksi pohjoismaista Evidensiaa. Suomessa Evidensiassa työskentelee 700 eläinlääkinnän ammattilaista 50 eläinlääkäriasemalla ja eläinsairaalassa yli 30 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Hoidamme kissoja, koiria, eksoottisia eläimiä ja hevosia. Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Evidensia Djursjukvårdin suomalainen tytäryhtiö. Tarjoamamme eläinlääkäripalvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen. www.evidensia.fi

 

Lisätietoja:

Mika Häyrinen, 050 366 6433, Toimitusjohtaja, Virta Helsinki Oy
Kaisa Barkman, 050 590 2147, Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy