Vuoden toimisto 2020 finalistit on valittu

Virta jälleen Vuoden Toimisto 2020 -kilpailun finaliin

Asiakkaamme ovat äänestäneet meidät Vuoden Toimisto 2020 -kilpailussa finalistiksi. Iso kiitos tästä luottamuksesta äänensä hyväksemme käyttäneille asiakkaillemme. Lupaamme jatkaa tuloksellista yhteistyötä kanssanne myös juuri startanneella uudella vuosikymmenellä.

Paikka finalistina on meille suuri ilon ja ylpeyden aihe, onhan kyseessä koko markkinointiviestintäalan kattava kilpailu, jossa keskiössä on asiakastyytyväisyys ja toimistokumppaneitaan (59 toimistoa) on arvioinut laaja joukko suomalaisia markkinointipäättäjiä (1 046 vastaajaa). Aikaisempina vuosina olemme olleet myös Vuoden Toimisto -finalistina ja vuonna 2018 Virta on valittu kilpailussa Vuoden Digiosaajaksi. Kilpailu järjestetään Suomessa nyt neljännen kerran.

IPG Mediabrandsin luova toimisto Marvelous selvitti myös tiensä finaaliin mainostoimistokategoriassa.

Lue lisää ja katso kaikkien kategorioiden finalistit >