Haluatko mukaan maailman parhaaseen tiimiin?

Digitaalisen liiketoimintamme kasvaessa haemme IPG Mediabrandsin eri yksiköihin ammattitaitoiseen joukkoomme digistrategeja, suunnittelijoita ja harjoittelijoita kasvamaan maan parhaiksi osaajiksi.

Digital Strategist

Etsimme Virta Helsingille vahvistusta Digital Strategistin rooliin. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään maailman vahvimpien brändien kanssa ja vastuullesi kuuluu nimettyjen asiakkaiden digistrategia. Ideoit ja suunnittelet digimarkkinoinnin kokonaisuuksia ja kampanjoita asiakkaiden tarpeisiin. Tehtävä tulee muokkaantumaan osaamisesi sekä mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti.

Tämä on upea mahdollisuus päästä työskentelemään yhteen Suomen nopeimmin kasvavista mediatoimistoista. Mielenkiintoisten työtehtävien, mahtavien kollegojen ja kilpailukykyisten etujen lisäksi Virta tarjoaa mahdollisuuksia kasvuun ja kehittymiseen.

Tunnistat itsesi seuraavista ominaisuuksista:

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on useampi vuosi työkokemusta digitaalisesta markkinoinnista esimerkiksi mainos- tai mediatoimistosta ja / tai mainostajan puolelta. Sinulla on vahvaa strategista osaamista ja hallitset digimarkkinoinnin eri osa–alueet. Haluat kehittyä, saada vastuuta sekä tehdä työtä, jossa pääset yhdistämään kunnianhimosi sekä luovuutesi. Viihdyt lisäksi asiakasrajapinnassa ja sinulla on erinomaiset kommunikointitaidot suomeksi sekä englanniksi.

Strategist / programmatic

Tehtäväsi on johtaa ohjelmallisen ostamisen suunnittelua nimetyissä asiakkuuksissa. Vastaat ohjelmallisen ostamisen tarjoamien mahdollisuuksien integroimisesta asiakkaiden markkinointiin toimeksiantojen mukaisesti, sekä vastaat näiden asiakkuuksien teknologia-  ja työkaluvalinnoista sekä niiden implementoinnista. Lisäksi pääset osallistumaan sisäiseen kehitykseen sekä uusien mainosteknologioiden kartoittamiseen sekä testaukseen.

Pääset mukaan toimialan kovimpaan digitiimiin, jossa tehdään digitaalisen mainonnan tulevaisuutta yhdessä eri asiantuntijayksiköistä koostuvan suunnittelutiimin kanssa. Asiakkaitamme ovat niin suuret kansainväliset, pohjoismaiset kuin kotimaisetkin huippubrändit.

Tunnistat itsesi seuraavista ominaisuuksista:

 

Suunnittelija / ohjelmallinen

Tehtäväsi on ohjelmallisen ostamisen suunnittelu ja kampanjoiden pyörittäminen nimetyissä asiakkuuksissa. Asiakkaiden toimeksiantojen lisäksi pääset osallistumaan sisäiseen kehitykseen sekä uusien mainosteknologioiden kartoittamiseen sekä testaukseen.

Pääset mukaan toimialan kovimpaan ohjelmallisen ostamisen tiimiin, jossa tehdään digitaalisen mainonnan tulevaisuutta yhdessä eri asiantuntijayksiköistä koostuvan suunnittelutiimin kanssa. Asiakkaitamme ovat niin suuret kansainväliset, pohjoismaiset kuin kotimaisetkin huippubrändit.

Tunnistat itsesi seuraavista ominaisuuksista:

Tarjoamme sinulle:

 

Trainee

Haemme harjoittelijoita eri mediaryhmiin. Olet vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralla ja haluat kasvaa alan huippuosaajaksi. Kerro meille miksi juuri sinä olisit loistava täydennys kasvavaan tiimiimme!

 

Mikäli tunnistit kuvauksesta itsesi, laita viipymättä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si osoitteeseen minna.rasanen@nullmbww.com. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, viimeinen hakupäivä on 30.7.2018. Lisätietoa digitehtävistä voit kysyä sähköpostitse osoitteesta christopher.fernandez@nullmbww.com.

 

Kerro meille miksi juuri sinä olisit loistava täydennys kasvavaan tiimiimme, ensimmäinen askel uuteen työpaikkaan on meilin tai puhelinsoiton päässä. Ota yhteyttä!