Haluatko mukaan maailman parhaaseen tiimiin?

Toimistoassistentti

Haemme IPG Mediabrands Suomen toimistolle Helsinkiin palveluhenkistä, positiivista ja vastuuntuntoista toimistoassistenttia.

Toimenkuvaasi kuuluu

 Odotamme sinulta

Tarjoamme sinulle

Mikäli koet olevasi juuri oikea henkilö tähän tehtävään, lähetä meille hakemuksesi 10.11. mennessä. Hakemukset ja lisätietoa tehtävästä: petri.soratie@nullvirtamedia.com  – 040 848 88 28

Digital Planner

Työtehtävät

Etsimme Virta Helsingille vahvistusta Digital Plannerin rooliin. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään maailman vahvimpien brändien kanssa ja vastuullesi kuuluu nimettyjen asiakkaiden digitaalinen mediasuunnittelu ja -strategia. Tulet työskentelemään kolmenkymmenen hengen huipputiimissä ammattitaitoisten ja nälkäisten digimarkkinoinnin osaajien kanssa. Meillä Virrassa pääset mukaan maan nopeiten kasvavaan mediatoimistoon. Tukenasi on markkinoiden parhaat osaajat sekä R3AL Helsingin ja Kuulaan tiimit. Käytössämme on kaikki kansainvälisten markkinoiden tutkimusdata ja työkalut sekä globaalin IPG Mediabrands –konsernin kattava verkosto.

Ideoit, suunnittelet ja toteutat digimarkkinoinnin kokonaisuuksia ja kampanjoita asiakkaiden tarpeisiin. Tehtävä tulee muokkaantumaan osaamisesi sekä mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti. Tämä on upea mahdollisuus päästä työskentelemään yhteen Suomen nopeimmin kasvavista mediatoimistoista. Mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien, mahtavien kollegojen ja erittäin kilpailukykyisten etujen lisäksi Virta tarjoaa aina mahdollisuuksia kasvuun ja kehittymiseen.

Etsimämme henkilö on

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on useampi vuosi työkokemusta digitaalisesta markkinoinnista esimerkiksi mainos/ mediatoimistosta ja / tai mainostajan puolelta. Sinulla on vahvaa strategista osaamista ja hallitset digimarkkinoinnin eri osa-alueet. Haluat kehittyä, saada vastuuta sekä tehdä työtä, jossa pääset yhdistämään kunnianhimosi sekä luovuutesi. Viihdyt lisäksi asiakasrajapinnassa ja sinulla on erinomaiset kommunikointitaidot suomeksi sekä englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on

Haluat meille, koska Virta vie sinne minne maailma on menossa. Tieto, yhdistettynä innovatiiviseen ajatteluun mahdollistaa tuloksellisten mediaratkaisujen keksimisen uudelleen jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kerro meille miksi juuri sinä olisit loistava täydennys mahtavaan tiimiimme, ensimmäinen askel uuteen työpaikkaan on meilin tai puhelinsoiton päässä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 10.11 mennessä.

 


Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään maailman vahvimpien brändien parissa, innostuneen ja nuorekkaan työympäristön, koulutuksen sekä kilpailukykyiset edut.

Virrassa pääset mukaan maan nopeiten kasvavaan mediatoimistoon. Tukenasi on markkinoiden parhaat osaajat sekä R3AL Helsingin ja Kuulaan tiimit. Käytössämme on kaikki kansainvälisten markkinoiden tutkimusdata ja työkalut.

Haluat meille, koska Virta vie sinne minne maailma on menossa. Tieto yhdistettynä innovatiiviseen ajatteluun mahdollistaa mediaratkaisujen keksimisen uudelleen jokaisen asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Kerro meille miksi juuri sinä olisit loistava täydennys kasvavaan tiimiimme, ensimmäinen askel uuteen työpaikkaan on meilin tai puhelinsoiton päässä. Ota yhteyttä!

 

Hakemukset:
mika.hayrinen(at)virtamedia.com
Mika Häyrinen
050-366 6433

Hakemukset:
mika.hayrinen(at)virtamedia.com
Mika Häyrinen
050-366 6433