Haluatko mukaan maailman parhaaseen tiimiin?

IPG Mediabrands Finlandiin kuuluvat mediatoimistot Virta Helsinki ja IUM, asiakasymmärrystoimisto Kuulas sekä ohjelmalliseen mediaostamiseen erikoistunut asiantuntijatoimisto R3AL Helsinki. Emoyhtiömme IPG on yksi maailman suurimmista markkinointialan konserneista, ja se toimii yli 100 maassa.

Toimintamme kasvaessa haemme tiimiimme

Asiakkuusjohtajaa / asiakkuuspäällikköä

Osaat kartoittaa ja suunnitella markkinoinnin kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja pystyt johtamaan suunnittelutiimiä ja projekteja.

-Kykenet strategiseen ajatteluun
-Omaat vahvat sosiaaliset ja kommunikointitaidot
-Projektijohtaminen käy sinulta luonnostaan
-Sinulla on jo useamman vuoden kokemus media tai mainostoimistosta tai asiakkaan puolelta markkinoinnin tehtävistä

Arvostamme suuresti työtä pelkäämätöntä asennetta, itsenäistä otetta työssäsi, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vastuunkantokykyä. Olet positiivinen tiimipeluri, joka haluaa jatkuvasti kehittyä ja kehittää itseään ja toimintatapojamme. Suomi ja englanti ovat päivittäiset työkielemme, joten niiden molempien sujuva puhuminen ja kirjoittaminen on oleellisen tärkeää.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa työtehtävissäsi media-alan dynaamisella näköalapaikalla kansainvälisessä toimintaympäristössä. Saat mielenkiintoisen työn Helsingin Punavuoressa sekä ammattitaitoiset ja huippumukavat työkaverit.

 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen hr.fi.sm@nullmbww.com. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

 

Kerro meille miksi juuri sinä olisit loistava täydennys kasvavaan tiimiimme, ensimmäinen askel uuteen työpaikkaan on meilin tai puhelinsoiton päässä. Ota yhteyttä!