Haluatko mukaan maailman parhaaseen tiimiin?

Account Manager / Account Director

Haemme Virtaan asiakkuuspäällikköä / asiakkuusjohtajaa vastaamaan merkittävien kotimaisten ja kansainvälisten asiakkuuksien markkinoinnista -ja mediasuunnittelusta.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään maailman vahvimpien brändien kanssa ja vastuullesi kuuluu nimettyjen asiakkaiden mediasuunnittelu ja -strategia. Tulet työskentelemään kahdeksankymmenen hengen huipputiimissä ammattitaitoisten ja nälkäisten markkinoinnin osaajien kanssa. Meillä Virrassa pääset mukaan maan nopeiten kasvavaan mediatoimistoon. Tukenasi on markkinoiden parhaat osaajat sekä R3AL Helsingin ja Kuulaan tiimit. Käytössämme on kaikki kansainvälisten markkinoiden tutkimusdata ja työkalut sekä globaalin IPG Mediabrands –konsernin kattava verkosto.

Ideoit, suunnittelet ja toteutat markkinoinnin kokonaisuuksia ja kampanjoita asiakkaiden tarpeisiin. Mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien, mahtavien kollegojen ja erittäin kilpailukykyisten etujen lisäksi Virta tarjoaa aina mahdollisuuksia kasvuun ja kehittymiseen.

Toimenkuvaasi kuuluu

 Odotamme sinulta

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään maailman vahvimpien brändien parissa, innostuneen ja nuorekkaan työympäristön, koulutuksen sekä kilpailukykyiset edut.

Haluat meille, koska Virta vie sinne minne maailma on menossa. Tieto yhdistettynä innovatiiviseen ajatteluun mahdollistaa mediaratkaisujen keksimisen uudelleen jokaisen asiakkaiden tarpeiden mukaan.

 

Kerro meille miksi juuri sinä olisit loistava täydennys kasvavaan tiimiimme, ensimmäinen askel uuteen työpaikkaan on meilin tai puhelinsoiton päässä. Ota yhteyttä!

Mikäli koet olevasi juuri oikea henkilö tähän tehtävään, lähetä meille hakemuksesi 6.4. mennessä. Hakemukset ja lisätietoa tehtävästä: mika.hayrinen@nullvirtamedia.com  – 050 3666 433

Hakemukset:
mika.hayrinen(at)virtamedia.com
Mika Häyrinen
050-366 6433