Haluatko mukaan maailman parhaaseen tiimiin?

Media Specialist

Tule mukaan Virran huipputiimiin!

Sinulla on jo kokemusta printti -ja ulkomainonnan suunnittelusta ja olet myös kiinnostunut kehittämään verkkopuolen osaamistasi. Omaat mielellään muutaman vuoden mediatoimistokokemuksen, tai saatat tulla printti tai ulkomainospuolelta. Työkaluista hallitset Plannerin, Cafasin ja Marathonin. Olet tarkka ja analyyttinen.

AD / sisällöntuottaja

Vahvistamme Create -tiimiämme graafisella monitaiturilla joka hallitsee printin ja digin. Hallitset somen eri alustat ja ymmärrät mikä saa ihmiset innostumaan sisällöistä.

Meillä tukenasi on vahva tiimi ja osaavat proikkarit. Olet innostunut markkinoinnista ja omaat rautaisen motivaation kehittää itseäsi.

-Muutaman vuoden mainostoimistokokemus
-Ohjelmistopuolelta minimivaatimukset: Photoshop, Illustrator, InDesign
-Tekninen osaaminen plussaa: Animointi, Javascript, HTML, CSS
-Luovuutta ja kunnianhimoa

 

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta.


Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään maailman vahvimpien brändien parissa, innostuneen ja nuorekkaan työympäristön, koulutuksen sekä kilpailukykyiset edut.

Virrassa pääset mukaan maan nopeiten kasvavaan mediatoimistoon. Tukenasi on markkinoiden parhaat osaajat sekä R3AL Helsingin ja Kuulaan tiimit. Käytössämme on kaikki kansainvälisten markkinoiden tutkimusdata ja työkalut.

Haluat meille, koska Virta vie sinne minne maailma on menossa. Tieto yhdistettynä innovatiiviseen ajatteluun mahdollistaa mediaratkaisujen keksimisen uudelleen jokaisen asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Kerro meille miksi juuri sinä olisit loistava täydennys kasvavaan tiimiimme, ensimmäinen askel uuteen työpaikkaan on meilin tai puhelinsoiton päässä. Ota yhteyttä!

Hakemukset:
mika.hayrinen(at)virtamedia.com
Mika Häyrinen
050-366 6433