Haluatko mukaan maailman parhaaseen tiimiin?

Social Media Specialist

Tule mukaan Virran huipputiimiin!

Olet vankka sisällöntuottaja ja tiedät mikä sisältö toimii eri SoMe alustoissa. Omaat terävän kynän lisäksi visuaalista silmää ja hallitset valokuvaamisen & kuvankäsittelyn.

Haluat työskennellä itsenäisesti johtavien brändien kanssa, osana sisältömarkkinoinnin Marvelous tiimiämme. Työssäsi luot sisältöjä ja kampanjoita osana muuta markkinointitiimiä. Olet luova ja kunnianhimoinen.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta.

 


Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään maailman vahvimpien brändien parissa, innostuneen ja nuorekkaan työympäristön, koulutuksen sekä kilpailukykyiset edut.

Virrassa pääset mukaan maan nopeiten kasvavaan mediatoimistoon. Tukenasi on markkinoiden parhaat osaajat sekä R3AL Helsingin ja Kuulaan tiimit. Käytössämme on kaikki kansainvälisten markkinoiden tutkimusdata ja työkalut.

Haluat meille, koska Virta vie sinne minne maailma on menossa. Tieto yhdistettynä innovatiiviseen ajatteluun mahdollistaa mediaratkaisujen keksimisen uudelleen jokaisen asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Kerro meille miksi juuri sinä olisit loistava täydennys kasvavaan tiimiimme, ensimmäinen askel uuteen työpaikkaan on meilin tai puhelinsoiton päässä. Ota yhteyttä!

Hakemukset:
mika.hayrinen(at)virtamedia.com
Mika Häyrinen
050-366 6433