Tervetuloa tutustumaan Virtaan

Virta on median, markkinoinnin, asiakasymmärryksen ja liiketoiminnan kasvun luotettava ja tuloshakuinen asiantuntija. Meidän tehtävämme on tuntea markkinoinnin koko laaja ekosysteemi ja kääntää se tukemaan liiketoimintasi tavoitteita. Sparraamme strategian parissa ja jalkautamme ja mitttaamme kampanjatoimenpiteet monikanavaisesti. Meiltä saat luovan suunnittelun palvelut konseptoinnista tuotantoon.

Yrityksen taustatiedot

Käynnistimme liiketoiminnan digitaalisen murroksen keskelle vuonna 2008, integroiden digimarkkinoinnin kokonaissuunnitteluun ja yhdistäen sisältö -ja kanavasuunnittelun. Virta on ollut lanseerauksestaan lähtien Suomen nopeiten kasvava mediatoimisto – tänä päivänä jo puolet top 10 mainostajista on valinnut meidät kumppanikseen.

Kasvumme perustuu asiakkaillemme tuomiimme uusiin ideoihin sekä saavutettuihin parempiin tuloksiin. Markkinointiosaamisestamme näyttönä menestys mm. markkinoinnin tuloksellisuutta mittaavissa Effie´ssä ja Adprofit´issa. Digimarkkinoinnin osalta töitämme on palkittu mm. GrandOne´ssa.

Paikallistuntemus ja globaali mittakaava

Palvelemme asiakkaitamme maailmanlaajuisesti  IPG Mediabrands ryhmän kautta. IPG Mediabrands vastaa vuositasolla yli 37 miljardin Yhdysvaltain dollarin markkinointitoimenpiteistä ja sen palveluksessa on yli 8 500 markkinointiviestinnän asiantuntijaa yli 130 maassa.

IPG Mediabrands Finland – Suomen dynaamisin markkinointiyhteisö

Lisäksi asiakkaidemme käytössä ovat  tytäryhtiöidemme tutkimustoimisto Kuulaan, sisältö- ja sosiaalisen median markkinointitoimisto Marvelous sekä hakukonemarkkinointiin keskittyvä Reprise Media, sekä reaaliaikamarkkinointitoimisto R3AL Helsingin palvelut. R3al on osa maailmanlaajuista Cadreon ketjua.

IPG Mediabrands on ainutlaatuinen yhteisö markkinoinnin tuloksellisuuden varmistamiseksi. Etsimme kasvun lähteet ja autamme tuotekehityksessä sekä valjastamme koko markkinoinnin ekosysteemin sitä tukemaan – reaaliaikaisesti.

Faktat