Julkaistu: 7.5.2018

Samuli Salokangas nimitetty Marvelouksen vetäjäksi ja luovaksi johtajaksi

IPG Mediabrandsin pohjoismaisen luovan Marvelous-toimiston Suomen vetäjäksi on nimitetty Taivaassa, N2:lla ja Blink Helsingissä toiminut Samuli Salokangas tittelillä Head of Marvelous.

Samuli Salokangas, Head of Marvelous.

Marvelous Finland tarjoaa asiakkailleen asiakasymmärryksestä johdettuja mainonnan ja sisältömarkkinoinnin ratkaisuja, sosiaalisen median hallintaa sekä dataohjattua digimarkkinointia Suomessa ja Pohjoismaissa. Marvelous uskoo kaikessa rohkeuteen, näkemyksellisyyteen, jännittävään ja uuteen. Toimimalla kahden maan johtavan mediatoimiston, IUM:n, Virran sekä asiakasymmärrystä tuottavan Kuulaan yhteydessä, Marvelous voi tarjota asiakkailleen poikkeuksellisen laajaa ja ketterää palvelua. Pohjoismaisen yhteistyön kautta palvellaan myös Nordic-tasolla toimivia asiakkaita esimerkiksi SoMen hallinnassa tai sisältömarkkinoinnissa.

Marvelous Nordicissa työskentelee Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa noin kuutisenkymmentä suunnittelijaa ja Suomessa kymmenkunta. Lisää luovaa voimaa on tarkoitus palkata lähitulevaisuudessa. Suomessa toimistolla on asiakkainaan mm. Viking Line, Kuusamon Juusto, Monobank ja Nokian Renkaat.

“Mediatoimistoilla on aina uusin tieto medioiden muutoksesta ja niiden toimivuudesta eri ratkaisuissa. Luovana suunnittelijana se inspiroi minua ja auttaa pysymään askeleen edellä. Olen innoissani uusista haasteista, sillä nyt voimme suunnitella luovien ratkaisujen lisäksi myös näkemyksemme niiden toteutuksesta, hallinnasta ja käytettävistä medioista.”

Samuli Salokangas, Head of Marvelous

“Nyt voimme entistäkin paremmin vastata asiakkaidemme luoviin tarpeisiiin. Salokankaan tulo vahvistaa koko ryhmämme kykyä tarjota markkinointiviestinnän palveluja laaja-alaisemmin. Yhdistelmä on vahva, kun pohjalla on jo kova osaaminen sisältömarkkinoinnin ja analytiikan palveluissa sekä alan parhaat työkalut. Suunnitelmamme rakentaa IPG Mediabrands Finlandista markkinoiden dynaamisin ja ketterin markkinointiryhmä etenee hienosti.”

Mika Häyrinen, CEO, IPG Mediabrands Finland

Lisätietoja:

Mika Häyrinen, CEO, IPG Mediabrands Finland, Tel: 050 3666 433

Head of Marvelous, Samuli Salokangas, Tel: 050 3006 030