Palvelut

Kattavat palvelut aina strategiasta jalkautukseen

Strategia & suunnittelu

Strateginen suunnittelumme lähtee asiakkaan liiketoiminnan ja toimialan ymmärryksestä sekä asiakkaan tavoitteista. Kartoitamme kilpailuaseman ja tunnistamme mahdollisuudet luovaan, oivaltavaan ja kustannustehokkaaseen lähestymistapaan. Suunnitteluprosessimme ohjaa tekemistä ja mahdollistaa luovan ajattelun sekä asiakaskohtaisen, erottuvan lähestymisen.
Meillä on alan parhaat ihmiset ja monipuolisimmat työkalut käytössämme varmistamassa asiakkaillemme korkealaatuisen ja tehokkaan kampanjasuunnittelun.

Data & analytiikka

Olemassa olevan tutkimustiedon ja vahvan analytiikan tietopohjan avulla pystymme ymmärtämään ja ohjaamaan tekemistä optimaaliseen suuntaan. Tutkimusyksikkömme Kuulas Helsinki on suomalaisen tutkimuskentän ehdoton edelläkävijä kvalitatiivisten ja kvantitatiivisten metodien yhdistämisessä, mallintamisessa ja kyvyssä kääntää tutkimustieto insighteiksi ja osaksi strategista ja operatiivista johtamista. Kuulas toimii tiiviisti apuna sekä asiakkaidemme omissa tutkimustarpeissa että meidän suunnitteluprosessissamme.

Sosiaalinen media & sisältömarkkinointi

Strateginen lähestymistapa sisältömarkkinointiin on yhtä tärkeää kuin itse sisältö. Tulospohjaiseen tekemiseen erikoistunut yksikkömme Reprise toimii saumattomasti yhteistyössä niin digitaalisen suunnittelumme kuin luovan yksikkömme sisällöntuotannon kanssa. Sosiaalisen median strategiat, niiden jalkauttaminen jatkuvaan kanavakohtaiseen suunnitteluun, ostettuun mainontaan ja moderointiin ovat ydinosaamistamme. Toteutamme asiakkaillemme sosiaalisen median ratkaisuja pienemmistä kampanjakohtaisista tarpeista aina kokonaisvaltaisiin avaimet käteen palveluihin, joissa vastuullamme on koko sosiaalisen median presenssi.

Digitaalinen markkinointi

Digitaalisuus on tänä päivänä kiinteä osa liiketoimintaa, niin myös meillä. Digitaalinen markkinointi on ollut meillä aina suunnittelun ja ajattelun ytimessä. Oma dataohjatun ostamisen yksikkömme Matterkind mahdollistaa tekniikan ja datan yhdistämisen digiostamiseen. Teemme kampanjoinnista reaaliaikaista ja tehokkaampaa.

Luovuus

Luovuus on osa kilpailukykyämme ja mukana aina alusta asti suunnittelutyössämme. Luova yksikkömme Marvelous toimii läheisesti kanssamme asiakastyössä. Pystymme tarvittaessa tuottamaan niin pienet kuin suuretkin luovat kokonaisuudet aina kokonaisvaltaisista brändiuudistuksista aineistojen tuotantoihin kanavaan kuin kanavaan. Ketterästi ja kustannustehokkaasti.